کیک خامه ای بدون فر

با این کیک خامه ای خوشمزه وبسیار آسان که نیازی به پخت در فر ندارد ،بچه ها را هیجان زده کنید.

موادلازم:

-۳۵۰ گرم بیسکوئیت خارجی Oreo یا بیسکوئیت کاکائویی مشابه ایرانی آن

-۱۵۰ گرم کره آب شده

-۲قاشق چایخوری پودر ژلاتین

-۴۰۰گرم پنیر خامه ای ماسکارپونه

-۳۰۰ میلی لیتر خامه سفت

-۱قاشق چایخوری عصاره وانیل یا پودر وانیل

-۱۱۰ گرم شکر

-۲۰۰گرم شکلات تخته ای سفید آب شده

-شکلات تلخ جهت تزئین

طرز تهیه:

ابتدا درون یک قالب یا ظرف با ابعاد ۲۵*۱۸سانتی متری کاغذ روغنی یا کیسه فریزر بندازید.سپس ۲۵۰ گرم از بیسکوئیت Oreoرا در مخلوط کن ریخته وخرد کنید سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کرده وخوب بهم بزنید.مخلوط را ته ظرف یا قالب به صورت فشرده پخش کنید وبه مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قراردهید. دراین مرحله،ژلاتین را در ۶۰ میلی لیتر آب سرد ریخته وبه صورت بن ماری(حرارت غیرمستقیم)حل کنید.سپس پنیر خامه ای،شکر ،خامه  ووانیل را باهمزن برقی یا مخلوط کن خوب هم بزنید تا کاملا نرم ویکدست شود.ژلاتین حل شده  وشکلات تخته ای سفید آب شده را نیز به مخلوط فوق اضافه نمائید ومجددا هم بزنید.در آخر بقیه بیسکوئیت ها را با دست خرد کنید وبا بقیه مواد به وسیله لیسک یا قاشق مخلوط کنید.آنرا روی بیسکوئیت های فشرده ته قالب ریخته وصاف کنید.روی آن را با کیسه فریزر بپوشانیدویک شب تا صبح در یخچال قراردهید.سپس از یخچال خارج کرده وروی آن را با شکلات تلخ رنده شده یا شکلات تخته ای آب شده تزئین نمائید.این کیک در خود ظرف یاقلب سرو می شود ونیازی به برگرداندن ندارد. ;www.taste.com.au/cookies-and-cream-slice

دیدگاهی بنویسید

مطالب مشابه

"" به علاقه مندی ها اضافه شد