کیک براونی

کیک براونی با طعم گیلاس

تهیه این کیک براونی با تکه های گیلاس وطعمی بینظیر ،بسیار ساده است.حتما آن را امتحان کنید.

مدت زمان آماده سازی:۲۰دقیقه

زمان پخت:۴۵دقیقه

مواد لازم برای تهیه ۲۴ برش کیک براونی با تکه های گیلاس:

-۲۵۰ گرم کره

-۳۰۰گرم شکلات تلخ خرد شده

-۲فنجان شکر

-۴ عدد تخم مرغ

-۲فنجان آرد سفید

-۳/۱ فنجان پودر کاکائو

-۱فنجان گیلاس یخ زده بدون هسته وتکه شده

-۲/۱ فنجان گردوی خرد شده

طرز تهیه:

 ابتدا فر را با درجه ۱۹۰درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب ۳۰*۲۰ که قالب استاندارد برای تهیه کیک لامینگتون(کیک استرالیایی)است راچرب کنید سپس کف وکناره هارا با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره را به همراه ۲۰۰گرم شکلات تلخ در تابه کوچکی ریخته وروی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرار داده وآرام هم بزنید تا شکلات آب شود وبا کره مخلوط نرم وصافی بوجود آورد.سپس از روی حرارت برداشته و۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

شکر وتخم مرغ هارادر ظرفی مخلوط کنید، سپس آرد وپودر کاکائو را اضافه کرده وخوب هم بزنید.گیلاس های یخ زد ه را با دستمال خشک کنید هسته آنرا گرفته وبه ۴ قسمت تقسیم کنیدوکمی در آرد بغلتانیدوبه همراه گردوی خرد شده و باقی مانده شکلات به مخلوط بالا اضافه نمائیدوبا قاشق آرام هم بزنید سپس به قالب منتقل کرده وبه مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.پس از پخت کنار بگذارید تا خنک شود.سپس از قالب خارج کرده وبه قطعات مربعی شکل برش دهید ودر صورت تمایل با کمی پودر قند تزئین نمائید.نوش جان!

منبع:www.taste.co..au/recipes/cherry-walnut-choc-chunk-brownies/

دیدگاهی بنویسید

"" به علاقه مندی ها اضافه شد